-51%

Leírás

HELLO BŐRFIATALÍTÁS!

Te is szeretnél feszes, sima bőrt, viszont nem szeretnéd magad drasztikus kozmetikai, akár plasztikai eljárások alá vetni? Ha igen a válaszod, ne hagyd ki partnerünk ajánlatát, hiszen ma már műtét nélkül is fantasztikus eredményt lehet elérni a bőrfiatalítás terén! A HIFU kezelés az egyik legkorszerűbb, leghatékonyabb és fájdalommentes természetes arcfiatalító eljárás, amely ráadásul már egy alkalom után látványos eredményt nyújt.

     

AJÁNLATUNK:

HIFU kezelés teljes arcra, tokára, nyakra és dekoltázsra

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a [email protected] email címen a varázskód megadásával!

Mikor nem végezhető el a kezelés? Várandósság alatt, várandósság után legalább 3 hónapig, pacemaker, vagy más beültetett fém esetén, ha az közvetlenül a kezelési zónában helyezkedik el, kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és szívbetegség esetén.

TUDTAD-E?

…hogy mit jelent a HIFU? A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert. A HIFU kezelés rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. A bejuttatott ultrahang energia fokozza a bőr saját kollagén és elasztin termelését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál, egészen a SMAS rétegig hatolva. A kezelés eredménye a feszesebb, simább bőr, a ráncok csökkenése, ami azonnal látható, műtéti beavatkozás nélkül. A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag kiürülését segíti.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: [email protected]

www.luxury.hu

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország