-51%

Leírás

HELLO TÓNUSOS, CSODÁLATOS ALAK!

Készülj, mert mire észbe kapnál, már itt is a bikiniszezon! A télen felkúszott zsírpárnácskákat itt az idő eltüntetni, hogy te is a legszebb formádban ragyoghass a strandon! Ne hagyd ki partnerünk ajánlatát, és próbáld ki te is a legmodernebb és leghatékonyabb alakformálót, a 3D vibrációs trénert, amely nem csak a fogyást segíti elő látványosan, de gyönyörű, tónusos izmokat is varázsol!

A vibráció nagyon hatásosan jut be az izmokba így késztetve nagyobb erőkifejtésre azokat. Sokkal hatékonyabban lehet az izmokat tonizálni, fejleszteni a kezelés segítségével, így rövidebb idő alatt igazán szembetűnő eredményt lehet elérni! Hozd ki te is a legtöbbet magadból, hogy azt lásd a tükörben és az elismerő tekintetekben, akit te is szeretnél!

AJÁNLATUNK:

5 alkalmas 3D vibrációs trainer kezelés

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08-31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a [email protected] email címen a varázskód megadásával!

Mikor NEM végezhető el a kezelés?

Várandósság alatt, várandósság után legalább 3 hónapig, pacemaker, vagy más beültetett fém esetén valamint, kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és szívbetegség esetén.

TUDTAD-E?…

…hogy a 3D vibrációs tréneren megfeszített izmokkal kell állni? A különböző izomcsoportok edzésére 20-40 másodperces intervallumokban kell más-más gyakorlatokat végezni, amelyek azonban nem megerőltetőek, ám a hatás annál inkább magáért beszél.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: [email protected]

www.luxury.hu

További információk

3D vibrációs trainer

5 alkalmas 3D vibrációs trainer

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország