-34%

Leírás

GOODBYE FOGCSIKORGATÁS! 

Álmodban csikorgatod a fogad? Az éjszakai fogcsikorgatás igen gyakori és alattomos fogászati probléma, amelynek során a páciens alvás közben egymáshoz szorítja a fogait. Az éjszakai fogcsikorgatás leggyakoribb kiváltó okának a stresszt tartják, a folyamatos lelki megterhelés miatt ugyanis a szervezet még éjszaka sem tud pihenni. Alvás során újra átéljük a minket napközben kínzó problémákat, ezért izmaink megfeszülnek, és kóros mozgásmintázat alakul ki. A stressz mellett okozhatják a túl magas tömések, fogbetétek vagy fogpótlások (korona, híd, protézis); kialakulhat gyógyszerek mellékhatása miatt.

Sajnos épp ezért is alattomos, hiszen a páciens nem veszi észre legfeljebb a másnap jelentkező tünetekből sejtheti, hogy probléma van. Esetleg a vele együtt alvó személy hívhatja fel rá a figyelmet. Ne hagyd ki ajánlatunkat, melynek köszönhetően párod is nyugodtabban fog aludni, ráadásul a te fogaid sem kopnak tovább a csikorgatás közben. A sín átlátszó, láthatatlan, amit minden este be kell helyezni.

AJÁNLATUNK:

Éjszakai harapásemelő sín panoráma röntgennel és intraorál kamerás vizsgálattal

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges voucher kódotok (varázskód) megadásával az alábbi elérhetőségen: telefonszám: +36 30 153 2269.

Időpont lemondás, vagy módosítás legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned szükséges partnerünk felé, ennek elmulasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül.

 

TUDTAD-E?…

…hogy a harapásemelő sín egy rugalmas (gumiszerű) borítás, mely képes arra, hogy az alsó, felső vagy akár mindkét fogsorra kerülve elnyelje a fogak összeszorításából származó erőket? A statisztikák szerint már nemcsak a felnőttek, hanem sok fiatal és gyerek is érintett, sőt, a legtöbbjüknél csak a fogorvos hívja fel a figyelmet a problémára. Jól látható, hogy ez is újabb indok amellett, hogy miért nem éri meg elhanyagolni a rendszer fogászati kontrollt. Ennek során a különböző problémákat a szakorvosok időben észrevehetik. A fogazathoz tökéletesen illeszkedő harapásemelő használata kezdetben magát az összeszorítást nem akadályozza meg. Mint közbülső elem segíti kilazítani a rágóizmokat, sőt, megszünteti a csikorgatással járó kellemetlen hangokat is. Hosszú távú alkalmazással akár a kiváltó okok is megszüntethetők.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 08.00 – 20.00
Kedd: 08.00 – 20.00
Szerda: 08.00 – 20.00
Csütörtök: 08.00 – 20.00
Péntek: 08.00 – 20.00

Tel.: +36 1 202 14 36  |  +36 30 153 2269

Email: [email protected]

https://hollandent.eu/

Helyszín

1136 Budapest Hollán Ernő u. 51. 1/A