-63%

Leírás

A 40 000 Forint értékű ajánlatot most 14 900 Forintért veheted igénybe. Most csak 3 780 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 11.120 Forintot a voucher beváltásakor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

HELLO CSALÁDI FOTÓK!

A fénykép egy örök emlék! Szeretteink mindig örömmel fogadják, sőt gyakran kérik is a gyerekekről, unokákról, családról készített fényképeket. Partnerünk sok éves tapasztalattal segít abban, hogy gyönyörű fotók készülhessenek rólatok, amiket sok évvel később öröm lesz megnézni.

AJÁNLATUNK:

Családi fotózás 40 000 Ft helyet CSAK 14 900 Ft-ért a Blende Fotó Budapest – gabor* photography-tól

FONTOS:Most csak 3.780 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 11.120 Forintot beváltáskor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

A voucher tartalma: 40-50 perces fotózás maximum 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 16 darab fényképet te választasz ki, amiket Partnerünk retusál. A voucher azért is tökéletes választás, mert ebből több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg – és ezzel együtt a képek száma illetve az időtartam – szabadon megválasztható.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

 

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges a voucherkód megadásával emailen: [email protected]

  • Partnerünk műterme a Ferencvárosban, a Páva utcában található.
  • Ha a vouchert a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel vár Partnerünk.
  • Időpont foglalást csak érvényes voucherkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlük független bérleti díjak) rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • Visszatérő megrendelőiket időpont foglalási előnyben részesítik, és az aktuális részvételi díjból 15% kedvezményt biztosítanak.
  • Partnerünk a munkájáért felelősséget vállal.  Az elmúlt 15 év alatt Partnerünknél megfordult ügyfél a garancia a minőségre. Ha mégsem vagy elégedett az eredménnyel, megbeszélitek a megfelelő megoldást, akár a fotózás megismétlésével.
  • A magyarországi szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatja fel Partnerünk.
  • Háziállataidat is szívesen látja Partnerünk, de műtermi foglalás esetén ezt mindenképp jelezd feléjük, mert az adott műterem szabályzata alapján lehetséges.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. Az ajánlatban szereplő retusálandó fotókon felüli további fényképek retusálása. 6 főnél több résztvevő. Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt, (akár nagy) méretben a kiválasztott fotókból. Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a berendezés, háttér  vagy bármi más megrongálásának a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Ha szeretnéd, a fotózás előtt egyeztethetitek az elképzeléseket, legyen szó helyszínekről, ruhákról, kellékekről vagy bármi másról.

Lemondási feltételek – TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 20%, a fotózás napján 30% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesíted Partnerünket). Műterem foglalás lemondási díja az adott műterem szabályzata alapján lehetséges.

A családi fotós csomag alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár a saját otthonod is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész (felár nélkül), Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget, Gül Baba utca, türbe és rózsakert, Filozófusok kertje, Széll Kapu stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem, vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése. Az esetleg szükséges fotózási engedély beszerzésében segítünk. Ha pedig inkább műtermet szeretnél, az elképzelésednek megfelelő stílusú műtermet (pl. gyerekek, babavárás, romantikus, indusztriális stb.) ajánlunk.

A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható (www.gaborphotography.hu) Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

TUDTAD-E?…

…hogy a Blende KARÁCSONY megrendelői között (teljesített fotózás esetén) december 20-án kisorsolnak 1 db 1 napos on-line fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás tavaszi szabadtéri portré fotózást, és 1 db a választott fotós csomag alapdíjából 25% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor váltható be 2024-ben.. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +36-30 680-0861

Email: [email protected]

Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography,

Blende Fotó Suli – gabor photography

Instagram: gabor.steiner.photo

Facebook Messenger: GaborSteinerHun

Helyszín

1094 Budapest, Páva u. 37.