Vásárolj ajándékutalványt!

Leírás

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK!

Nem igazán tudod, hogy akinek ajándékoznál mit is szeret igazán? Vagy esetleg már mindent kipróbált, és valami olyasmit szeretnél neki, ami egy életre szóló élmény?

AJÁNDÉKUTALVÁNY A HELLO VARÁZSTÓL! 🙂

  • Bármire felhasználható az oldalunkon (élmény, utazás, wellness, szemüveg, masszázs.. és még több száz ötlet!) Neked csak az összeget kell kiválasztanod – és az ajándékozott dönti el mire költi! – Ugye milyen szuper?! –
  • Fizetheted akár kártyával (SimplePay) vagy utalással, vagy akár OTP Szép kártyával —- sőőt!!! amennyiben szeretnéd már a vadonatúj irodánkban is átveheted személyesen Budapesten a 14. kerületben nem messze az Örs vezér tértől! (Érdeklődj és foglalj időpontot telefonon, vagy email-en!)
  • Email-en is el tudod egyből küldeni az ajándékozottnak – hisz milyen szuper és varázslatos környezettudatosan ajándékozni, ugye?!
  • Jobb oldalt az – Erre az email címre kérem – szövegnél 2 lehetőséged is van: Az ajándékozott email címét írd ide, vagy ha elsőként magadnak küldenéd email-ben a vouchert, akkor a Te email címedet. Így később is tudod továbbítani, vagy kinyomtatni, illetve Budapesten Zuglóban irodánkban is ki tudjuk Neked nyomtatni! (Ha szép díszdobozt kérsz hozzá, jelezd nekünk előre!)
  • Fontos: vásárlástól számítva 1 évig tudjátok felhasználni. Így az ajándékozottnak bőven lesz ideje eldönteni mire szeretné beváltani.

Jó vásárlást kívánunk! (Esetleg az idei karácsonyi ajándékokat is ilyen könnyen intéznéd? Vagy a céges munkatársaknak…? Mi segítünk a választásban is!) Keress minket bátran!

SOKFÉLE MINTÁBÓL TUDSZ VÁLASZTANI! 🙂