-67%

Leírás

Az 50 000 Forint értékű ajánlatot most 16 900 Forintért veheted igénybe. Most csak 4 290 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 12.610 Forintot az előleges voucher beváltásakor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

HELLO SZERELMES FOTÓZÁS!

Egy közös romantikus fotózás akár műteremben, akár a szabadban, kettesben, kellékekkel és egy pohár pezsgővel!

Ha tetszik az ötlet, hozd el párodat, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted … Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. Tapasztalat! Ha pedig fotóiddal lepnéd meg őt, hozd el kedvenc ruhádat, fehérneműdet, és készíts párodnak albumot a remek képekből. A fotókat vagy azok egy részét, akár magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, saját vagy kölcsönzött kamerával, de ha kívánod, magatokra is maradhattok a fotózás idejére.

 

AJÁNLATUNK:

A pezsgőt Partnerünk állja!

Szerelmes fotózás ajándék pezsgővel 50 000 Ft értékben 16 900 Ft- ért a Blende Fotó Műhely – gabor* photography-tól

FONTOS: Most csak 4.290 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 12.610 Forintot beváltáskor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

A voucher tartalma:  45-50 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat Partnerünk retusál is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.05.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges a voucherkód (varázskód) megadásával emailen: steinerg@gaborphotography.hu

 • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.
 • Helyszínként választhatsz bármilyen természetes vagy épített környezetet, műtermeket, rendezvény helyszíneket, nyilvános helyeket vagy akár saját otthonotokat is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.
 • Az ajánlat bármilyen családi/páros fotózásra is érvényes, a benne szereplő feltételekkel!

Varázslatos információk:

 • Lemondás – TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz). Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
 • Ha a voucher a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel vár Partnerünk.
 • Időpont foglalást csak érvényes voucherkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlük független bérleti díjak) rendezésével fogadja el Partnerünk, e-mailben.
 • A voucher bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • Házi kedvenceidet is szívesen látja Partnerünk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt – akár nagy – méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
 • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

 

TUDTAD-E?…

…hogy a A Blende Fotó Budapest – gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat a fotózás és fotós oktatás területén.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +36-30 680-0861

Email: steinerg@gaborphotography.hu

Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli – gabor photography

Instagram: gabor.steiner.photo

Facebook Messenger: GaborSteinerHun

Helyszín

1094 Budapest, Páva u.