-21%

Leírás

HELLO PARADOX!

Köv3sd 4 f3hér nyul4t!

4z 3lméd játsz1k v3led! 4 v4lóság v4lósz3rűtlenn3k tűnh3t, 3gy ál0m ped1g sz1nt3 kézz3lfogható4n igaz1nak. M1ért ves5zük még1s b1zt0sra, h0gy 4 m1nk3t körb3v3vő v1lág 4z, am1nek látsz1k? M1 v4n akk0r, h4 az 3lménk 3rej3 n3m csupán illúz1ót ter3mt, hanem valóság0t is alkot? Mi v4n akk0r, ha mind3z csupán tényleg 3gy hiba a mátrixban? Németh Gábor csak a kérdést teszi fel, a választ neked kell megtalálnod.

Csakhogy egyre nehezebb megkülönböztetni a valóst a mások, vagy a magunk által keltette illúzióktól. Az elménk azt hitet el velünk, amit csak akar. A kérdés, hogy ezt a végtelen erőt, lehet-e irányítani? Németh Gábor új, interaktív műsorában az emberi elme hatalmának rejtelmeibe kalauzolja nézőit, ahol a v4lóság és illúzió játék4 m3gmut4tja, mily3n mély 4 nyú7 üreg3…

AJÁNLATUNK:

Páros belépőjegy

Választható előadás időpontok:

https://www.nemethgaborbuvesz.hu/paradox

Szereposztás

Bűvész: NÉMETH Gábor
Bűvész segéd: NAGY (Nox) Tamás

Stábtagok

Szöveg: VARGA Lilla
Design: PÁLMAI Levente
Technikai vezető HAMZA Attila
Vizuál: ERDÉSZ Márk
Hangtechnika: KISS – VÁMOSI Brigitta

A műsor 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.11.22.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával legkésőbb egy héttel az előadást megelőzően, az alábbi elérhetőségeken: [email protected], +36 20 227 1083

Varázslatos információk:

A Freakency, K.A.M.U., és a Szeánsz  mellett a PARADOX – A valóság illúziója is egyedi hangulattal, sztorival és új trükk-arzenállal vár Benneteket.

 bű 

TUDTAD-E?…

…hogy Németh Gábor, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, a világ számos pontján bizonyította már rátermettségét. 8 hónapon át a világ legnagyobb hajózási cégének, a Carneval Cruise Line állandó előadója, a Milánói Világkiállítás hivatalos bűvésze, Dubai és Ciprus után újra Magyarországon lép fel.

Bűvészként szerepelt hollywoodi produkciókban, nagyjátékfilmekben és reklámokban is. Mindemelett olyan multinacionális cégek rendezvényen volt fellépő, mint a GE, MOL, SUZUKI, AEGON, NNG, vagy éppenséggel a CIB bank.

Kulturális hitvallása – Minőség mindenek felett. Ez meghatározza személyes fellépései igényességét, és egyedi színház bűvészműsorainak minőségét.

Saját gyártású egész estés színházi bűvészműsoraival (Freakency, K.A.M.U. és Szeánsz) havi rendszerességgel találkozhatunk 2017-óta, melyek Magyarországon egyedi módon, színházi elemekkel ötvözik a klasszikus és extrém bűvészetet. A teljesen különböző stílussal és tematikával rendelkező előadások épp ezért különleges, egyedi élményt nyújtanak.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Németh Gábor László E.V.
https://www.nemethgaborbuvesz.hu/

Helyszín

Art-Színtér - 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 3-4.