-10%

Leírás

HELLO BOLDOG BABÁK!

Gyertek el Csilla nénihez egy állapotfelmérésre. A Mattesz-módszer kidolgozója Mattesz Csilla, válogatott úszó, vízi instruktor, akinek nevéhez több évtizedes tapasztalat fűződik. Munkássága során több ezer kisbabának segített a korai mozgásfejlődésben. Az évek alatt felhalmozott tudásából pedig egy olyan foglalkozást dolgozott ki, amely egészséges és sérült babákon egyaránt alkalmazható. A Mattesz-módszer egy játékos, mondókás feladatsor, egy prevenciós program, amely egy hónapos kortól felméri, és ezután figyelemmel kíséri a baba életkorának megfelelően a mozgási szakaszokat. A Mattesz-módszer alapelve, hogy nem erőltet semmit, mindent a baba igényei szerint végez.

AJÁNLATUNK:

  • Konzultáció a baba születés korképéről
  • Mozgáselemzés
  • Tanácsadás a további foglalkozásokról, ha szükséges fejlesztési tervről

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Ajánlatunkat az alábbi helyszínen tudjátok igénybe venni, előre egyeztetett időpontban:

  • Újpesti Mattesz Baby Spa

Mikor érdemes ezt az ajánlatunkat igénybe vennetek?

Ha azt látod a babádon, hogy nem tartja rendesen a fejét vagy nem szeret hason feküdni és esetleg ezekre a problémákra a védőnő vagy gyerekorvosod is felhívta a figyelmed, vagy ha kíváncsiak vagytok, Csilla néni melyik foglalkozást javasolja babátoknak.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges voucher kódotok (varázskód) megadásával az alábbi elérhetőségen: telefonszám: +36209448533, e-mail: [email protected]. Varázskódotokat tartalmazó vouchereteket mutassátok be a helyszínen partnerünknél!

TUDTAD-E?…

…hogy a víz minden kisbaba számára ismerős közeg, hiszen 9 hónapon keresztül az anyaméhben ez jelentette számukra a biztonságot. Az anyaméhben töltött időre, így a vízre is születésük után 6 hónapig emlékeznek. Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Új-Zélandon végzett kutatások bebizonyították, hogy azok a babák, akik életük korai szakaszában (már 1 hónapos kortól) visszakerülnek a víz közegébe, gyorsabban fejlődnek, mint azon társaik, akiknél ez nem történik meg.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

„Mattesz Csilla vagyok, de ezt bizonyára már sokan tudjátok. Hogyan kezdtem el vízi foglalkozásokat tartani, azt talán már kevesebben.

Amikor 7 éves voltam, beraktam az egyik babámat a kádba és azt mondtam anyukámnak, hogy babákat fogok úszni tanítani. Mielőtt megvalósítottam volna gyerekkori elképzeléseimet, verseny- illetve válogatott úszó lett belőlem. Amikor 40 évvel ezelőtt megszületett a lányom, akkor vezettem be a babaúszást Magyarországon.

Ugye nem meglepő, ha azt mondom az életem a víz, a babák és a gyerekek?!

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy 2006-ban Magyarország példaképének választottak. Egy másik nagyon fontos dátum az életemben, unokám, Maxim születése. 2012-ben, amikor megszületett az unokám, megalkottam a Mattesz-módszert is, amivel a legkisebbeknek segíthetek.

Minden reggel imádattal indulok el a Mattesz Baby Spa-ba, nincs olyan nap, amikor nincs baba a kezemben, mert az nem is igazi nap, ha ők nincsenek. A babák adják nekem az erőt, én pedig nekik!

A Mattesz Baby Spa az életművem, amit életem végéig folyamatosan fejlesztek majd. Szeretném segíteni a babák mozgásfejlődését, hogy minél több gyermek legyen egészséges, boldog és iskolaérett. Célom, hogy az egész országban elérhetőek legyünk, hogy minél több babának tudjunk segíteni.”

Mattesz Baby Spa

+36209448533

[email protected]

www.matteszbabyspa.hu

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől-szombatig: 9-16,
Vasárnap: 10-15

Helyszín

Budapest, Petőfi utca 35., 1042 Magyarország