-35%

Leírás

HELLO VAKÍTÓAN FEHÉR ÉS EGÉSZSÉGES FOGAK!

Érdemes finoman kitapogatni a nyelvünkkel a fogak felszínét. Ha egy vékony réteget érzünk, az jó eséllyel a fogkő jelenlétére utal. Ebben az esetben érdemes mielőbb gondoskodni a fogkő eltávolításáról. Vásárold meg Partnerünk ajánlatát, ha te is hófehér és fogkőmentes fogakat szeretnél. Ajánlatunk tökéletes ajándék lehet anyák napjára.

 

AJÁNLATUNK:

Fogfehérítés és ultrahangos fogkő eltávolítás professzionális polírozással

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.05.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges voucher kódotok (varázskód) megadásával az alábbi elérhetőségen: +36 30 153 2269.

Időpont lemondás, vagy módosítás legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned szükséges partnerünk felé, ennek elmulasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül.

Varázslatos információk:

Ultrahangos fogkő eltávolítás professzionális polírozással

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy Partnerünk speciális ultrahangos eltávolítót alkalmaz a fogkő eltávolítás során. Egy egészen apró, vékony csúcsban végződő eszköz, melynek nagy előnye, hogy a fog minden felszínét eléri vele a fogorvos, még a fogközökből is képes eltávolítani a fogkövet. Miközben az ultrahangos fogkő eltávolítás zajlik, páciensként jó eséllyel semmit nem fogtok érezni, ugyanis teljes mértékben fájdalommentes a beavatkozás. Miután megtörtént a fogkő eltávolítása, kiemelten fontos a fogak felpolírozása. Ezt egy speciális, magas minőségű polír pasztával végzi el Partnerünk. A polírozás hatására a fogak felszíne rendkívül sima lesz, így a lepedék a későbbiekben nehezebben tapad meg a fogazaton.

LED lámpás fogfehérítés

A fogak LED lámpás fehérítésénél Partnerünk speciális peroxidmentes gélt visz fel fogaid felszínére, melynek i-SMILE a neve. Az i-SMILE gél nemcsak fehéríti a fogaidat, hanem fluoridot is tartalmaz, ami véd a fogszuvasodás ellen. A gélt Partnerünk LED lámpával aktiválja. Az eljárás rövid idő alatt intenzív fehérítést garantál, és 3-5 árnyalattal fehérebb fogakkal léphetsz ki majd a fogászat kapuján. Ráadásul a végeredményt akár 1-2 évig is élvezheted.

TUDTAD-E?…

… hogy a  fogkő jellegét tekintve leginkább a vízkőhöz lehet hasonlítani. Egy speciális anyag, amely az egymást követő étkezések és a mindennapi szokások folyományaként a fogak felszínén, a fogközökben, illetve az íny alatt tapad meg. Ez embertípusonként változó lehet, van aki hajlamosabb a fogkövesedésre, van, aki kevésbé, ugyanolyan gondos fogmosás, fogápolás mellett. Amit fontos leszögezni, hogy a fogkő jelenléte nemcsak esztétikai szempontból előnytelen, hanem roppant kellemetlen fogágybetegségek kiváltója is lehet.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 08.00 – 20.00
Kedd: 08.00 – 20.00
Szerda: 08.00 – 20.00
Csütörtök: 08.00 – 20.00
Péntek: 08.00 – 20.00

Tel.: +36 1 202 14 36  |  +36 30 153 2269

Email: [email protected]

https://hollandent.eu/

Helyszín

1136 Budapest Hollán Ernő u. 51. 1/A

hu_HU
Előnézet
Close