-71%

Leírás

Az 50 000 Forint értékű ajánlatot most 14 900 Forintért veheted igénybe. Most csak 3 700 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 11.200 Forintot a voucher beváltásakor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

HELLO NŐNAPI FOTÓK!

A hölgyek mindig boldogan fogadnak egy profi módon elkészített fotósorozatot, és örömmel vesznek részt egy izgalmas műtermi vagy szabadtéri fotózáson. Partnerünk segít, hogy ezt a Nőnapon megvalósíthasd, akár kettesben, akár gyermekekkel vagy a teljes családdal. Ha tetszik az ötlet, lepd meg párodat, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted … Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. 🙂

AJÁNLATUNK:

Nőnapi fotózás 50 000 Ft helyet CSAK 14 900 Ft-ért a Blende Fotó Budapest – gabor* photography-tól

FONTOS: Most csak 3.700 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 11.200 Forintot beváltáskor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

A voucher tartalma: 40-50 perces fotózás, maximum 6 fő részére, átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab fényképet te választasz ki, amiket Partnerünk retusál. A voucher azért is tökéletes választás, mert ebből több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg – és ezzel együtt a képek száma illetve az időtartam – szabadon megválasztható.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges a voucherkód megadásával emailen: [email protected]

  • Partnerünk műterme a Ferencvárosban, a Páva utcában található.
  • Ha a vouchert a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel vár Partnerünk.
  • Időpont foglalást csak érvényes voucherkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlük független bérleti díjak) rendezésével fogad el Partnerünk, e-mailben.
  • A magyarországi szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatja fel Partnerünk.
  • Háziállataidat is szívesen látja Partnerünk, de műtermi foglalás esetén ezt mindenképp jelezd felé, mert az adott műterem szabályzata alapján lehetséges.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó; Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is; Az ajánlatban szereplő retusálandó fotókon felüli további fényképek retusálása; 6 főnél több résztvevő; Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt, (akár nagy) méretben a kiválasztott fotókból; Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a berendezés, háttér  vagy bármi más megrongálásának a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.

Lemondási feltételek – TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesíted Partnerünket). Műterem foglalás lemondási díja az adott műterem szabályzata alapján lehetséges.

A nőnapi fotózás alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár a saját otthonod is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész (felár nélkül), Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget, Gül Baba utca, türbe és rózsakert, Filozófusok kertje, Széll Kapu stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem, vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése. Az esetleg szükséges fotózási engedély beszerzésében segítünk. Ha pedig inkább műtermet szeretnél, az elképzelésednek megfelelő stílusú műtermet (pl. gyerekek, babavárás, romantikus, indusztriális stb.) ajánlunk.

Az ajánlat bármilyen családi / páros fotózásra is érvényes, a benne szereplő feltételekkel!

A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható (www.gaborphotography.hu) Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

TUDTAD-E?…

…hogy a nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +36-30 680-0861

Email: [email protected]

Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography,

Blende Fotó Suli – gabor photography

Instagram: gabor.steiner.photo

Facebook Messenger: GaborSteinerHun

Helyszín

1094 Budapest, Páva u. 37.