Rólunk

Élmények közösségét szeretnénk létrehozni, ahol nem csak jobbnál jobb ajánlatokra tehetsz szert, de közben kíméled a környezetet és karitatívkodsz is.

a hello varázslatról...egy kicsit rólunk, a küldetésünkről

Transzparensen gondolkozunk és tesszük a dolgunkat. Csapatunk minden tagja tudatosan hisz a lelkiismeretes és egymásra odafigyelő jövőbben, tesszük a dolgunkat. Értetek is!

Tudatosság

Környezettudatosság: online ajándékot adni és kapni is szuper dolog – de természetesen amennyiben kézhez is szeretnéd kapni/adni az ajánlatunk egyikét arra is van mód: de mindezt újrahasznosított dobozban, és borítékban.

Karitatív

Reméljük, hogy Ti is hasonlóképpen gondoljátok mint mi: fontosnak tartjuk, hogy segítsünk másokon is.
A hello varázs minden vásárlásod után egy részt különít el az általunk támogatott alapítványok, egyesületek megsegítésére.
Ugye milyen jó érzés? 🙂

Gyerekeink

Csapatunk elkötelezetten családpárti – szeretnénk a szülőknek is segíteni, hogy mely helyekre érdemes menni együtt, illetve mely ajánlatok valók gyerekeknek is. – Egy állatsimogató vagy egy játszóház esetleg? – 🙂

Közösség

Közösségben hiszünk, hisz a hellovarázs csapat is egy kis közösséget alkot: összehozzuk a jobbnál jobb ajánlatokat Nektek, Tudtad-e rovatunk folyamatosan bővül és nyitottak vagyunk a véleményetekre, mert Ti vagytok a fontosak!

Élmények közössége

Mert komolyan gondoljuk a közösség szót.

Környezettudatos

Válassz kedvedre! Magadnak akár egy voucher az ajánlataink közül és ezt email-ben kéred – már tettél a környezetért! De kérheted postai úton, akár borítékban – dobozban, melyek természetesen újrahasznosított anyagokból vannak! Ugye milyen nagyszerű dolog óvni a földünket!

Közösség ereje

Oszd meg másokkal is! Fontos hogy ajánlataink másokhoz is eljussanak, kérlek segíts ebben nekünk! Így az ő vásárlásaik után is tudunk szép összeget eljuttatni az általunk támogatott alapítványokba.

Karitatív

Tudtad? A hellovarázs csapata fontos küldetésének tartja, hogy segítsen, ezért minden egy vásárlásoddal TE IS SEGÍTESZ! Vásárlásaid után Te is, Ti is támogatókkká váltok! Jó mi? 🙂

Kiemelt partnereink